de neiche saison hot begonnen und meine Milchreserven sein guat am ende,
jetzt stellt sich mir die frage des Milchkaufs,die marke und typ stehen fest.
jo is schon a guater onfong
wo ist der Milchkauf am empfehlenswertesten,
beim Milchhändler
Milchhandel,de wollen oba meist mit de Kühe nitviel zutun haben,
Kuh ein -ausbau eher selten…denk…
oda im www ??? wer serviert ma dann de Milch wenn i sie im netz kauf, und woss moch i mit de leeren Milchpackln ?? bei ebay verhöckern ?
weil do werd jo olles verkafft…
i moan der Milchhändler vor ort werd koa gaudi hoben wenn i lei trinken will…
wie sind den eure erfahrungen ???
oda hob i woss übersehen.
griasserl ,Gerry
Tschuidige Silli oba i mecht amoi schnella sein wie da Schrotti
also in meiner gegend kauft mann oder frau die milch beim?
na logo milchbauern,göö
oda wonn er den stoll nit obgschperrt hot holst da de müch beim produzenten
na eigentlich produtzentin der kuh,
als städter tuast da do oba schwar,
ACHTUNG s könnt schmerzhaft werden
oba moanst de vertrogta a a ???
es soll jo leit geben de hoben scho mit der muttermilch probleme…
oba im IZ NÖ SÜD werds eh schwierig an milchlieferanten zutreffen
lg
oiso bei uns werd de milch nit abgekocht,für was auch…
oba de bauern werden a imma neimodischer,jetzt hobens nebm misthauffen an
regiomaten aufgstöllt,de ormen hühner schaun oba imma deppat wennst do eier holen gehst
hmm,wiso den ???
kuah wormer schmeckts eh am besten,nit obkochter
warum sein de leit heitzutoge kränker als kronk???
s enkerl wor mol den winta nia kronk und i a nitta
ma konn olles zutote steriliesiren und pasteuriesiren und soweita.
ob des gsund ist is de ondane frog.
oba wia sollen de leit an abwehrstoffe kemmen,wenns olles tot kochen ???
a griasserl