bin am überlegen, ein spontanes schweins-braterl zu machn.
ziel: extreme sattwerdung mit anschliessenden sodbrandus enormus (auchtung - WINTERESSEN! sollt aber wurscht sein )
will ißt mit?
angerichtet wird gegen 12:30 in wiener/neudorf - nebst knödel und kraut.
… hob is schon gestern beim Merkur gwußt weil ich leider vor der Haustüre kane Nutzscherln ummadumrenna hod dean ich den Blutza eihaun kennt … ui ui … des der i jo gorned schreim weil des is jo zu brutal
Wenn da Herrgott gwoit hätt dass ma kan Fleisch essn warad ma mit ana Kauleistn aus Kautschuk aufd Wöd keaman … nit ? MOIZEIT !!!
Oba … i könnt da jo eigentlich a Stickerl mitnehma murgn … zum vakoschtn ???
Silli & Rochus, es Banausn , dös Bier is in dem Foi jo a nit zum sauffn , sondan zum Dribaschittn, aufn Brotn so wia sich des nach Ur-Boarischa art a gheert
Hab meinem Nachbarn die Rollerfelgen verchromen lassen und als kleines Danke is er mit ana Palettn Schwechater rübergekommen … da sagt man nicht nein und da Freu Gerry schmeckts aber das ist kein Maßstab … die trinkt auch Gösser.
… ob ich im Sommer wenn du bei uns bist nicht besser auch so ein Schweinderl zerleg … … Gulasch is eher a Winteressn aber ein mageres zartes Bauchfleischerl … … i werd dich schon aufpapperln dass dich deine Ötern nur mehr aun die Schuachbandln erkennen …
die dame hat geschmack,…zumindest kulinarisch
also i mags a nit ungern des schwechata,gösser is gewöhnungsbedürftig aba a guat
mei letzte baustell war auf starkenberg,is in tarrenz ,anscheinend brauen de
ÖSTERREICH´s MEIST PRÄMIERTES BIER
lg silli
und woher wuist Du des jezn so genau wissn,? wosd doch eh wia imma auf Baustelln de Händ , und a es Goschal Voi ghabt host mit de Gstangltn PU-Schaum Bixn